Smaklabbet

Home / Om oss

Om oss

 

 

Tillsammans med våra kompetenta kockar skapar vi ett team av högsta kvalitet och kompetens. Varje event, tillställning eller arbetsplats är unikt och kräver därför kockar du kan räkna med. låt oss hjälpa dig hitta rätt person för jobbet.

 

Vår vision är att förse er som kunder med rätt kompetens och erfarna kockar. Oavsett om det handlar om catering till ett event eller att du som krögare söker ny personal för kortvarigt eller långvarigt stärka upp ditt team.

Med innovation och nyskapande i fokus lanserar vi inom kort också vår webbutik SMAKLABBET
Att Förädla råvaror är vad matlagning handlar om, även om du är proffs eller glad amatör, så låt oss hjälpa dig på vägen. Vi har många års av erfarenhet från yrkesköket där vi samlat idéer, produkter och metoder som vi nu vill dela med er.

 

cropped-cropped-Skärmavbild-2016-12-02-kl.-15.53.04.png

Vi som grundat Smaklabbet

Johan Wolpher studerade på Nyköping Hotell- och restaurangskola och har sedan dess jobbat i både Sverige och Norge på diverse olika och spännande restauranger. Johan brinner för havet och allt det kan förse oss med i råvaruväg och naturupplevelse.

Gabriel Eriksson har en gedigen erfarenhet inom gastronomi. Han har många års erfarenhet inom branschen och är duktig på så väl köksekonomi som personalfrågor. Han har studerat gastronomi vid Grythytte Akademin.  Gabriel är kreativ, driven och alltid nytänkande.

gdafhdshdhgadsdg

Följ oss på sociala medier eller ta kontakt med oss med din förfrågan